Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2017. Március 15. 05:45, szerda | Helyi
Forrás: BAON

Verekedés miatt lefújták a mérkőzést

Verekedés miatt lefújták a mérkőzést

Két perc volt hátra a Nyárlőrinc–Pálmonostora megyei II. osztályú labdarúgó-mérkőzésből, amikor dulakodás miatt a játékvezető lefújta a találkozót.

Az első félidő végén a vendég Pálmonostora vezetett egy góllal, amit a második játékrészben tizenegyessel egyenlített ki a Nyárlőrinc. Torbán Csabát buktatták a büntetőterületen belül. A tizenegyes járt ugyan a hazaiaknak, sárga lapot viszont nem adott a játékvezető a vétkes védőnek, akinek már volt egy sárga lapja.

Ezt követően a vezetést is megszerezték a nyárlőrinciek. Már a hosszabbításban járt a mérkőzés, a játékvezető jelezte, hogy egy perc van hátra, amikor ifj. Bálint Tibort lekönyökölték, amiért ápolásra szorult. A sípmester ezért plusz két perc hosszabbítást mutatott még fel.

A vendégcsapat felrúgta a labdát, ami után Mohácsi Marcell nyargalt, aki Marton Richárddal ütközött. Ezt követően a két játékos lökdösni kezdte egymást, ezért a játékvezető mind a kettőnek felmutatta a piros lapot, amit el is fogadott mind két fél. A szurkolók azonban nem.

Berohantak a pályára – szemtanúk szerint egy tucat néző –, lökdösődés, a játékvezető szerint tömegverekedés alakult ki a két csapat játékosai és szurkolói között. Mind a két edző, György Csaba és Fütyü Illés is beszaladt a pályára, hogy szétválasszák a játékosokat. Fütyü Illés ezen a találkozón eltiltása miatt nem ülhetett a kispadon. Sajnálatos módon ő is kapott két pofont az egyik hazai nézőtől.

A dulakodást követően a játékvezető lefújta a találkozót. A fegyelmi bizottság csütörtökön fogja majd tárgyalni az ügyet.

A pálmonostoriak 39 éves védője, Pócsik Zsolt így idézte fel a történteket. – A hosszabbítás kezdetén már emberhátrányban voltunk, de szerettünk volna egyenlíteni. Egy hosszú indítást követően a csatárunk, Marton Richárd a labda után eredt, megelőzve védőjét. Messziről csak annyit láttam, hogy a hazaiak játékosa elterül, majd egy másik nyárlőrinci meglöki a mi játékosunkat. A dulakodásnak nem mentem a közelébe, így nem tudom pontosan, mi történhetett. Ám egyszer csak nézők is berohantak a pályára, így jobbnak láttuk, ha bemegyünk az öltözőbe. Ott mesélte Fütyü Illés, hogy a nézők közül valaki neki is lekevert két hatalmas pofont – mondta el Pócsik Zsolt. Sz. T.–T. K.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.

2024. Április 26. 20:05, péntek | Helyi

Természettudományos siker

A Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola az idén is meghirdette a \"Kistérségi természetismereti versenyt\"

2024. Április 26. 19:04, péntek | Helyi

Ajándékban részesültek városunk középiskoláinak végzősei

Kiskunfélegyháza 250. évfordulójára készült jubileumi könyv egy-egy példányával jutalmazta városunk végzős középiskolásait Csányi József polgármester.

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.