Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2015. Április 21. 14:45, kedd | Sport
Forrás: - Varga Ferenc -

Veterán labdarúgó tornát rendeztek Kiskunfélegyházán

Veterán labdarúgó tornát rendeztek Kiskunfélegyházán

Az Országos Veterán Labdarúgó Sport Egyesület négy csapata randevúzott április 18-án, szombaton 10 órától Kiskunfélegyházán.

Az Országos Veterán Labdarúgó Sport Egyesület négy csapata randevúzott április 18-án, szombaton 10 órától Kiskunfélegyházán. A megnyitón gyászszünettel emlékeztek a nem rég elhunyt Csincsák Zoltánra, a kiváló labdarúgóra és edzőre.
A mérkőzéseket a KHTK sporttelepén rendezték, 2x15 perces körmérkőzések alapján döntötték el a II. forduló helyezéseit.
Izgalmas, a régi időkre emlékeztető, sportszerű játékot produkáltak a csapatok. A nagy labdarúgó múlttal rendelkező városok csapatához a nem régen csatlakozó Kiskunfélegyháza csapata megszerezte első győzelmét.
A játéknap zárásaként a harmadik félidőben fehér asztalnál beszélték meg a játéknap tanulságait a veterán labdarúgók.
A játékosok egészségügyi felügyeletét Kiskunfélegyháza város sportorvosa, Dr Garai István látta el. A mérkőzéseket Baráth László és Máriás Ferenc vezette.
Illusztris vendége is volt a veterán tornának, végig a helyszínen volt Losonzy László a MLSZ. Bács-Kiskun megyei igazgatója, aki nyilatkozott a torna befejezése után.

Eredmények:
Békéscsaba – Kiskunfélegyháza 2-0
Szeged – Kecskemét 2-2
Kiskunfélegyháza – Szeged 2-1
Békéscsaba – Kecskemét 1-2
Szeged – Békéscsaba 0-2
Kiskunfélegyháza – Kecskemét 1-5

Losonczy László: Régóta tart Békéscsaba, Szeged és Kecskemét veterán labdarúgóinak vetélkedése. Öröm volt nézni ma is ezt a játékot.
Nagyon örülök, hogy Bács megye részéről Kiskunfélegyháza veterán csapata is csatlakozott.
Úgy látom, hogy a lemaradásukat kezdik behozni, a mai mérkőzéseiken is látszott, hogy zárkóznak az évek óta együtt játszó csapatok mögé, úgy, mint a Békéscsaba és Szeged együttese. Ma már mérkőzést is nyertek.
Gratulálok mind a négy csapatnak, nagy lelkesedéssel küzdötték végig ezeket a mérkőzéseket, voltak viták, úgy ahogy kell ebben a játékban, de a végeredmény az, hogy jól érezte magát mindenki, remélem így lesz ez majd a harmadik félidőben is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 09:47, hétfő | Sport

Két magyar a top 50-ben a tenisz-világranglistán, Marozsán újabb karriercsúcsa

A 36. helyen álló Marozsán Fábián és az 50. Fucsovics Márton révén két magyar is tagja a top 50-nek a férfi teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.

2024. Május 06. 07:54, hétfő | Sport

A 125 éves Ferencváros gólrekordot döntött a Debrecen ellen

A bajnok és kupadöntős Ferencváros 5-1-re legyőzte a vendég Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

2024. Május 06. 07:53, hétfő | Sport

Miami Nagydíj - Pályafutása első sikerét aratta Lando Norris

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Miami Nagydíjat, ezzel pályafutása 110. futamán az első győzelmét aratta.