Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2023. Május 19. 14:52, péntek | Belföld
Forrás: OMSZ

Videón a budapesti mentőautó baleset

Videón a budapesti mentőautó baleset

Egy családi ház udvarán landolt a szirénázó mentőautó a napokban, a fedélzeti kamera felvételéből kiderül, mi történt pontosan.

Több médium is közzétette annak a biztonsági kamerának a felvételét, amin az látszik ahogyan egy mentőautó átszakítja a bokrok mögötti kerítést, és egy családi ház kertjébe csapódik szerdán Budapesten. Azt írták, hogy “A szirénázó mentőautó lesodródott az útról”, a kommentelők pedig emiatt gyorsan ítéletet hirdettek és a mentőtechnikust hibáztatták - írja közösségi oldalán az OMSZ.

A fedélzeti kamera felvételén azonban jól látszik, hogy egy figyelmetlen sofőr miatt történt a baleset és nem a mentőautó vezetője hibázott. Szerencsére a szállított beteg nem, a mentőautó szermélyzete pedig csak könnyebben sérültek az ütközés során, az anyagi kár azonban jelentős.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.