Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Május 27. 10:11, szerda | Helyi sport
Forrás: -Szerk.-

VII. Kollégiumi Olimpia

VII. Kollégiumi Olimpia

2015. május 29-30-31-én a VII. Kollégiumi Olimpiát rendezi meg a Kiskunfélegyházi Középiskola, Szakiskola, Speciális Szakiskola és Kollégium Kiskunfélegyházán.

2015. május 29-30-31-én a VII. Kollégiumi Olimpiát rendezi meg a Kiskunfélegyházi Középiskola, Szakiskola, Speciális Szakiskola és Kollégium Kiskunfélegyházán. A sportverseny azon középiskolás tanulók megmérettetése, akik az Arany János Program részesei. 14 település több mint 300 diákja méri össze tudását és tehetségét a különböző sportágakban.

Május 29-én 14 órakor kerül sor az ünnepélyes megnyitóra a KÉSZ Aréna Városi Sportcsarnokban, köszöntőt mond Csányi József polgármester és Ágoston Tibor, az intézmény vezetője
.
15 órától kezdődnek a streetball mérkőzések a KÉSZ Aréna sportcsarnokában, az íjász- és futóversenyek az sportcsarnok parkolójában, és az asztalitenisz mérkőzések az iskola tornatermében. Az asztalitenisz mérkőzések befejezése után zenés gimnasztikai bemutatót nézhetnek az érdeklődők szintén az iskola tornatermében.

Május 30-án, szombaton reggel fél nyolckor kezdődnek a labdarúgó mérkőzések selejtezői. A fiúk mérkőzéseinek helyszíne a KÉSZ sportcsarnoka, a lányok mérkőzései pedig a Constantinum Intézmény sportcentrumában lesznek.A selejtezőket követően kerül sor a döntő mérkőzésekre a KÉSZ Aréna sportcsarnokban.

Május 31-én, vasárnap a kézilabda mérkőzések lesznek, a lányok mérkőzései a Constantinum sportcentrumában, a fiúk mérkőzései a KÉSZ Aréna sportcsarnokában. A kézilabda döntőkre a Kész Aréna sportcsarnokában kerül sor.
13 órakor kerül sor a VII. Kollégiumi Olimpia zárására a sportcsarnokban, beszédet mond Balla László alpolgármester, Toponári Gábor FODISZ ügyvezető elnök és Vincze József, a Magyar Diáksport Szövetség Dél-Alföldi Regionális irodájának vezetője.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:22, hétfő | Helyi sport

Újabb magyar bajnoki címet szerzett Czakó Zoltán

Abonyban került megrendezésre az U17-es Szabadfogású és Női Országos Bajnokság, egyben Varga János Emlékverseny.

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.