Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2015. Február 15. 07:20, vasárnap | Helyi
Forrás: Adrienn

Vőfély-Zenész Találkozó Kiskunfélegyházán

Vőfély-Zenész Találkozó Kiskunfélegyházán

Fantasztikus hangulatban telt a Zenész- és Vőfélytalálkozó, melyet a Sarlós Boldogasszony Plébánia egyházközsége szervezett február 14-én (szombaton).

Fantasztikus hangulatban telt a Zenész- és Vőfélytalálkozó, melyet a Sarlós Boldogasszony Plébánia egyházközsége szervezett február 14-én (szombaton).

A családok életében mindig nagy esemény egy esküvő. Ilyenkor mindenki arra törekszik, hogy minden apró részlet az ifjú pár számára megfelelő legyen. A boldogító igen kimondását általában ünnepi vacsora követi, ahol a hozzátartozók, barátok mind együtt örülhetnek az új házasoknak. A lakodalom szervezésekor a megfelelő vőfély és zenész kiválasztása mindig fontos szerepet tölt. A kellemes szórakozás és vacsora mellett ehhez is segítséget nyújtott a kiskunfélegyházi Constantinum sportcentrumban megrendezett Vőfély- és Zenésztalálkozó, ahol több mint egy tucat (összesen 15) vőfély és öt zenekar mutatkozott be. A félegyháziak mellett jöttek Baksról, Pálmonostoráról, Balotaszállásról, Kiskunhalasról, Tiszaalpárról, Lakitelekről, Nagykőrösről és Kecskemétről, Hódmezővásárhelyől is vőfélyek, zenészek.

A rendezvény jótékonysági jellegű volt, a befolyt összeget az Ótemplom orgonájának felújítására ajánlották fel a szervezők.

Bármiféle szerénység nélkül elmondható, hogy fantasztikusan jó társaság gyűlt össze és nem volt hiány a mulatozásban. A tavalyinál jóval többen szerettek volna jegyet vásárolni, az intézmény befogadóképessége azonban véges, így több jelentkezést vissza kellett utasítani. Azonban akiknek szerencséjük volt és részt vehettek ezen a remek estén, azok a finom vacsora mellett igazán jól szórakozhattak szombat este.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 08:39, szombat | Helyi

Szép eredményeket értek el a batthyanyisok a Platán Futáson

2024. április 25-én rendezte meg a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola a XI. Platán Futás elnevezésű utcai futóversenyét a 6-14 éves tanulók számára.

2024. Április 27. 08:20, szombat | Helyi

Természetismereti versenyen jeleskedtek a platánosok

Kistérségi Természetismereti Versenyt szervezett a Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola.

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Fenntarthatósági témahét a Batthyányban

A fenntarthatósági témahét keretein belül az alsó tagozat színes programokon vett részt iskolai kereteken belül.

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.