Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. Március 12. 08:24, szerda | Helyi
Forrás: Félegyházi Közlöny

Vona Gábor Félegyházán

Vona Gábor Félegyházán

Vona Gábor, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje volt a vendég március 7-én a párt helyi szervezetének.

Vona Gábor, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje volt a vendég március 7-én a párt helyi szervezetének. Az ipartestület székházában megtartott összejövetelen először Kollár László országgyűlési képviselő-jelölt mutatkozott be és ismertette a választókerületéhez kapcsolódó elképzeléseket. Ezt követően a pártelnök az országos programot ismertette a megjelentekkel.

Vona Gábor elmondta, hogy pártja elsőként fogalmazta meg konkrét választási programját, amely mindenki számára elérhető, nyomtatott formában éppúgy, mint az interneten. Ebben minden fontos kérdésről kifejtik a Jobbik álláspontját. Ismertették programjukat, hogy mit szeretnének megvalósítani kormányra kerülésük esetén. Kifejtette: pártja vallja, hogy a mostaninál igazságosabb társadalom építhető, amennyiben létezik hozzá hiteles politikai akarat, a megvalósításhoz szükséges következetesség. Elfogadhatatlan számukra, az olyan uniós tagság, amely nemzeti függetlenségünk végzetes megcsonkításával jár. Nem tartható tovább, hogy a gazdagok és szegények életszínvonala között fényévnyi a távolság.

A kampánnyal kapcsolatosan is megfogalmazta az álláspontjukat. Pártja nem csatlakozik az alacsony szintű sárdobáláshoz. Elmondják a kemény üzeneteiket akár a Fidesz, akár az MSZP politikájáról. Legfontosabb üzenetük azonban az, hogy „mi ezt sokkal jobban tudnánk csinálni”. Véleménye szerint a pártot több ponton is próbálják akadályozni a sikeres választási eredmények elérésében. A Jobbiknak azonban az a dolga, hogy ilyen körülmények között is a győzelemért küzdjön.

H. S.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.

2024. Április 19. 13:59, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.