Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2015. Április 21. 11:32, kedd | Helyi
Forrás: Adrienn

Zajlik a GYIÖK-választás

Zajlik a GYIÖK-választás

Ma (április 21-én) 8-14 óráig tart a Gyermek-és Ifjúsági Önkormányzat tagjainak megválasztása. Aki még nem hallott erről a lelkes fiatalokból álló csoportról, az alábbiakban pár sorban ismertetnénk.

Ma (április 21-én) 8-14 óráig tart a Gyermek-és Ifjúsági Önkormányzat tagjainak megválasztása. Aki még nem hallott erről a lelkes fiatalokból álló csoportról, az alábbiakban pár sorban ismertetnénk.

GYIÖK tagjainak lehetőségük nyílt rá, hogy kivegyék részüket a kiskunfélegyházi közügyekből, a félegyházi fiatalok érdekeinek szem előtt tartásával határozatokat hozzon, támogasson bizonyos – fiatalokat érintő – megmozdulásokat, beruházásokat, mint pl. játszótér-felújítás, különböző ifjúsági programokat, tehetségkutató rendezvénysorozat. A GYIÖK tehát azért jött létre, hogy minden tekintetben az ifjúságot szolgálja, legyen szó szórakozásról, diákéletről, kultúráról. Idén új önkormányzat alakul meg, így minden 15-22 év közötti fiatalnak lehetősége nyílik arra, hogy bebizonyítsa: helye van a GYIÖK tagjai közt! Elsősorban azok a fiatalok szerepelnek a jelöltek között, akik ötleteikkel, elképzeléseikkel hatékonyan erősítenék a GYIÖK csapatát, munkáját és készek ezért mindent megtenni!

Természetesen a választások titkosak, a lezárt urnát csak az összes szavazat leadása után felügyelő bizottság jelenlétében bontják fel. A szavazatának leadását aláírásával igazolja minden egyes tanuló.

A választások eredményeiről később tudósítunk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 09:48, péntek | Helyi

MME: nem kell félni az ártalmatlan tőrösdarazsaktól

Májustól lehet számítani a termetes tőrösdarazsak feltűnésére, de ezek a rovarok az emberekre, a háziállatokra nem veszélyesek - figyelmeztet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesült (MME)

2024. Május 17. 09:46, péntek | Helyi

A MÁV kérése - Ha pünkösdkör utazik, váltsa meg már most vonatjegyét!

Május 19-én, vasárnap az ünnepnapi, 20-án a vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok, 21-én pedig már a megszokott munkanapi menetrend érvényes.

2024. Május 16. 16:08, csütörtök | Helyi

Figyelem!!! Több helyen útlezárás várható!

A Jogging Plus Sportegyesület és Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata futóversenyt rendez 2023. május 27-én délelőtt a tavalyi évhez hasonlóan.

2024. Május 16. 16:06, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.