Városlista
2021. december 8, szerda - Mária

Képek | Sport

A Mátra bérceit barangolták be természetjáróink

2021-08-19 14:07:16

A Kiskun Természetbarát SE hosszú idő után először tudott több napos kirándulást szervezni.

Az egyesület tagjai a járványveszély miatt kialakult lezárások következtében már szinte két éve nem voltak többnapos kiránduláson, egynapos túrákkal kellett beérniük, de persze azokat sem olyan gyakorisággal tudták megvalósítani, mint korábban.
Így mindenki izgatottan várta, hogy elérkezzen augusztus 13. az indulás napja. Reggel 6 órakor indult neki a lelkes csapat busszal, hogy a Mátra bércein barangolva töltsenek el három napot.

A Mátra bérceit barangolták be természetjáróink
A Mátra bérceit barangolták be természetjáróink A Mátra bérceit barangolták be természetjáróink A Mátra bérceit barangolták be természetjáróink A Mátra bérceit barangolták be természetjáróink A Mátra bérceit barangolták be természetjáróink A Mátra bérceit barangolták be természetjáróink A Mátra bérceit barangolták be természetjáróink A Mátra bérceit barangolták be természetjáróink A Mátra bérceit barangolták be természetjáróink A Mátra bérceit barangolták be természetjáróink A Mátra bérceit barangolták be természetjáróink A Mátra bérceit barangolták be természetjáróink A Mátra bérceit barangolták be természetjáróink A Mátra bérceit barangolták be természetjáróink A Mátra bérceit barangolták be természetjáróink A Mátra bérceit barangolták be természetjáróink A Mátra bérceit barangolták be természetjáróink A Mátra bérceit barangolták be természetjáróink A Mátra bérceit barangolták be természetjáróink A Mátra bérceit barangolták be természetjáróink A Mátra bérceit barangolták be természetjáróink A Mátra bérceit barangolták be természetjáróink A Mátra bérceit barangolták be természetjáróink A Mátra bérceit barangolták be természetjáróink