Városlista
2023. január 27, péntek - Angelika

Képek | Kiállítás

A világ Makovecz Imre építész szemével

2016-01-21 17:53:15

Ma (január 21-én) kiállítás nyílt Makovecz Imre (1935-2011) Kossuith-díjas magyar építész rajzaiból a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban.
A kiállítást dr. Gubcsi Lajos, a Magyar Művészetért Díj kuratóriumának elnöke nyitotta meg. Köszöntőt mondott dr. Ónodi Izabella, a Művelődési és Szociális Bizottság elnöke.
Varga Katalin, a Credo együttes tagja kárpátaljai énekekkel és gitárzenével tette meghitté és bensőségessé az eseményt.

A világ Makovecz Imre építész szemével
A világ Makovecz Imre építész szemével A világ Makovecz Imre építész szemével A világ Makovecz Imre építész szemével A világ Makovecz Imre építész szemével A világ Makovecz Imre építész szemével A világ Makovecz Imre építész szemével A világ Makovecz Imre építész szemével A világ Makovecz Imre építész szemével A világ Makovecz Imre építész szemével A világ Makovecz Imre építész szemével A világ Makovecz Imre építész szemével A világ Makovecz Imre építész szemével A világ Makovecz Imre építész szemével A világ Makovecz Imre építész szemével A világ Makovecz Imre építész szemével A világ Makovecz Imre építész szemével A világ Makovecz Imre építész szemével A világ Makovecz Imre építész szemével A világ Makovecz Imre építész szemével A világ Makovecz Imre építész szemével A világ Makovecz Imre építész szemével A világ Makovecz Imre építész szemével A világ Makovecz Imre építész szemével A világ Makovecz Imre építész szemével