Városlista
2023. január 27, péntek - Angelika

Képek | Kiállítás

Akkor látod igazán, ha a szíveddel nézed

2015-10-11 07:57:01

Szánthó Tibor fotográfus, fotóművész, portréfotós, stábfotós, világosító, fotóriporter és operatőr műveiből nyílt kiállítás a művelődési központban október 10-én (szombaton). A kiállítás megtekinthető december 4-ig.
Szánthó Tibor pályafutása Kiskunfélegyházáról indult. Tíz évesen kapta első fényképezőgépét édesapjától, aki maga is fotós volt. Több generációs fotós családi múltját tekintve szinte magától értetődő, hogy miután megismerte meg is szerette a fényképezést, és kedvtelésből űzött fotózás később hivatásává vált.

Akkor látod igazán, ha a szíveddel nézed
Akkor látod igazán, ha a szíveddel nézed Akkor látod igazán, ha a szíveddel nézed Akkor látod igazán, ha a szíveddel nézed Akkor látod igazán, ha a szíveddel nézed Akkor látod igazán, ha a szíveddel nézed Akkor látod igazán, ha a szíveddel nézed Akkor látod igazán, ha a szíveddel nézed Akkor látod igazán, ha a szíveddel nézed Akkor látod igazán, ha a szíveddel nézed Akkor látod igazán, ha a szíveddel nézed Akkor látod igazán, ha a szíveddel nézed Akkor látod igazán, ha a szíveddel nézed Akkor látod igazán, ha a szíveddel nézed Akkor látod igazán, ha a szíveddel nézed Akkor látod igazán, ha a szíveddel nézed Akkor látod igazán, ha a szíveddel nézed Akkor látod igazán, ha a szíveddel nézed Akkor látod igazán, ha a szíveddel nézed Akkor látod igazán, ha a szíveddel nézed Akkor látod igazán, ha a szíveddel nézed Akkor látod igazán, ha a szíveddel nézed Akkor látod igazán, ha a szíveddel nézed Akkor látod igazán, ha a szíveddel nézed Akkor látod igazán, ha a szíveddel nézed