Városlista
2022. december 9, péntek - Natália

Képek | Közélet

Díjakat és elismerő okleveleket adtak át Semmelweis-nap alkalmából

2015-07-03 13:06:38

A kiskunfélegyházi kórház munkatársai ma (július 3-án) pénteken a Városháza dísztermében emlékeztek meg a legismertebb magyar orvosról. A délután folyamán pedig kerti partival folytatódott az ünnepség.
A megemlékezésen beszédet mondott Dr. Körtvélyessy András, a kiskunfélegyházi kórház igazgatója és Dr. Svébis Mihály, a megyei kórház főigazgatója. A műsorban közreműködtek az Alapfokú Művészeti Iskola növendékei, akik klarinéton adtak elő fülbemászó dalokat a megjelenteknek.
Az ünnepség fénypontjaként Dr. Körtvélyessy András, a kiskunfélegyházi kórház igazgatója és Dr. Svébis Mihály, a megyei kórház főigazgatója átadta az elismerés okleveleit és virágcsokrait a kiemelkedő munkát nyújtó járó orvosoknak, ápolóknak, kórházi dolgozóknak.

Díjakat és elismerő okleveleket adtak át Semmelweis-nap alkalmából
Díjakat és elismerő okleveleket adtak át Semmelweis-nap alkalmából Díjakat és elismerő okleveleket adtak át Semmelweis-nap alkalmából Díjakat és elismerő okleveleket adtak át Semmelweis-nap alkalmából Díjakat és elismerő okleveleket adtak át Semmelweis-nap alkalmából Díjakat és elismerő okleveleket adtak át Semmelweis-nap alkalmából Díjakat és elismerő okleveleket adtak át Semmelweis-nap alkalmából Díjakat és elismerő okleveleket adtak át Semmelweis-nap alkalmából Díjakat és elismerő okleveleket adtak át Semmelweis-nap alkalmából Díjakat és elismerő okleveleket adtak át Semmelweis-nap alkalmából Díjakat és elismerő okleveleket adtak át Semmelweis-nap alkalmából Díjakat és elismerő okleveleket adtak át Semmelweis-nap alkalmából Díjakat és elismerő okleveleket adtak át Semmelweis-nap alkalmából Díjakat és elismerő okleveleket adtak át Semmelweis-nap alkalmából Díjakat és elismerő okleveleket adtak át Semmelweis-nap alkalmából Díjakat és elismerő okleveleket adtak át Semmelweis-nap alkalmából Díjakat és elismerő okleveleket adtak át Semmelweis-nap alkalmából Díjakat és elismerő okleveleket adtak át Semmelweis-nap alkalmából Díjakat és elismerő okleveleket adtak át Semmelweis-nap alkalmából Díjakat és elismerő okleveleket adtak át Semmelweis-nap alkalmából Díjakat és elismerő okleveleket adtak át Semmelweis-nap alkalmából Díjakat és elismerő okleveleket adtak át Semmelweis-nap alkalmából Díjakat és elismerő okleveleket adtak át Semmelweis-nap alkalmából Díjakat és elismerő okleveleket adtak át Semmelweis-nap alkalmából Díjakat és elismerő okleveleket adtak át Semmelweis-nap alkalmából