Városlista
2024. március 3, vasárnap - Kornélia

Képek | Kultúra

Elkészült a könyv, mely bemutatja a Kunság értékeit

2017-12-03 10:12:01

A Kunság I. Kollégium című alkotást sajtótájékoztató keretében mutatták be 2017. december 2-án a Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Városi Könyvtárban.

A Kunság legfőbb értékeinek szemléltető könyve DVD melléklettel a Lakiteleki Népfőiskola értékfeltáró programja keretében valósult meg.

Elkészült a könyv, mely bemutatja a Kunság értékeit
Elkészült a könyv, mely bemutatja a Kunság értékeit Elkészült a könyv, mely bemutatja a Kunság értékeit Elkészült a könyv, mely bemutatja a Kunság értékeit Elkészült a könyv, mely bemutatja a Kunság értékeit Elkészült a könyv, mely bemutatja a Kunság értékeit Elkészült a könyv, mely bemutatja a Kunság értékeit Elkészült a könyv, mely bemutatja a Kunság értékeit Elkészült a könyv, mely bemutatja a Kunság értékeit Elkészült a könyv, mely bemutatja a Kunság értékeit Elkészült a könyv, mely bemutatja a Kunság értékeit Elkészült a könyv, mely bemutatja a Kunság értékeit Elkészült a könyv, mely bemutatja a Kunság értékeit Elkészült a könyv, mely bemutatja a Kunság értékeit Elkészült a könyv, mely bemutatja a Kunság értékeit Elkészült a könyv, mely bemutatja a Kunság értékeit Elkészült a könyv, mely bemutatja a Kunság értékeit Elkészült a könyv, mely bemutatja a Kunság értékeit Elkészült a könyv, mely bemutatja a Kunság értékeit Elkészült a könyv, mely bemutatja a Kunság értékeit Elkészült a könyv, mely bemutatja a Kunság értékeit Elkészült a könyv, mely bemutatja a Kunság értékeit Elkészült a könyv, mely bemutatja a Kunság értékeit Elkészült a könyv, mely bemutatja a Kunság értékeit Elkészült a könyv, mely bemutatja a Kunság értékeit