Városlista
2024. május 24, péntek - Eszter

Képek | Oktatás

Hárman vehették át a Pedagógusok a kistelepülésekért-díj elismerést

2022-06-17 16:19:11

2022. június 17-én a Lakiteleki Polgármesteri Hivatalban adták át a Pedagógusok a kistelepülésekért-díj 2022. évi kitüntetéseit.

A lakiteleki Népfőiskola és a Nemzeti Fórum Egyesület 2017 óta olyan, a térséghez tartozó kistelepüléseken élő és tevékenykedő pedagógusok részére adományozza a díjat, akik több évtizedes, magas színvonalú szakmai tevékenységet folytattak, szerepet vállaltak a tehetséggondozásban, a település kulturális programjainak szervezésében és a közösségi értékteremtésben, valamint a tanórán kívüli foglalkozások keretében elismerésre méltó munkát folytattak.

Hárman vehették át a Pedagógusok a kistelepülésekért-díj elismerést
Hárman vehették át a Pedagógusok a kistelepülésekért-díj elismerést Hárman vehették át a Pedagógusok a kistelepülésekért-díj elismerést Hárman vehették át a Pedagógusok a kistelepülésekért-díj elismerést Hárman vehették át a Pedagógusok a kistelepülésekért-díj elismerést Hárman vehették át a Pedagógusok a kistelepülésekért-díj elismerést Hárman vehették át a Pedagógusok a kistelepülésekért-díj elismerést Hárman vehették át a Pedagógusok a kistelepülésekért-díj elismerést