Városlista
2021. december 8, szerda - Mária

Képek | Fesztivál

II. Dél-Magyarországi Tetováló és Motorépítő Fesztivál

2019-10-20 14:53:29

A II. Dél-Magyarországi Tetováló és Motorépítő Fesztiválnak a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnok adott otthont október 19-én.
Az immáron második alkalommal megrendezésre kerülő Southern Tattoo & Custom Fest jótékonysági eseményt a Béke Egy Mosollyal Kezdődik Alapítvány, a Plain-Rock Egyesülettel és a Hellwolf Tattoo-val karöltve valósította meg. Idén rendezvényből befolyó bevétellel a Kecskeméti Megyei Kórház Gyermek- és Újszülött Osztálya részére tervezett fájdalommentes sárgaságmérő berendezés megvásárlásához járultak hozzá a szervezők.

II. Dél-Magyarországi Tetováló és Motorépítő Fesztivál
II. Dél-Magyarországi Tetováló és Motorépítő Fesztivál II. Dél-Magyarországi Tetováló és Motorépítő Fesztivál II. Dél-Magyarországi Tetováló és Motorépítő Fesztivál II. Dél-Magyarországi Tetováló és Motorépítő Fesztivál II. Dél-Magyarországi Tetováló és Motorépítő Fesztivál II. Dél-Magyarországi Tetováló és Motorépítő Fesztivál II. Dél-Magyarországi Tetováló és Motorépítő Fesztivál II. Dél-Magyarországi Tetováló és Motorépítő Fesztivál II. Dél-Magyarországi Tetováló és Motorépítő Fesztivál II. Dél-Magyarországi Tetováló és Motorépítő Fesztivál II. Dél-Magyarországi Tetováló és Motorépítő Fesztivál II. Dél-Magyarországi Tetováló és Motorépítő Fesztivál II. Dél-Magyarországi Tetováló és Motorépítő Fesztivál II. Dél-Magyarországi Tetováló és Motorépítő Fesztivál II. Dél-Magyarországi Tetováló és Motorépítő Fesztivál II. Dél-Magyarországi Tetováló és Motorépítő Fesztivál II. Dél-Magyarországi Tetováló és Motorépítő Fesztivál II. Dél-Magyarországi Tetováló és Motorépítő Fesztivál II. Dél-Magyarországi Tetováló és Motorépítő Fesztivál II. Dél-Magyarországi Tetováló és Motorépítő Fesztivál II. Dél-Magyarországi Tetováló és Motorépítő Fesztivál II. Dél-Magyarországi Tetováló és Motorépítő Fesztivál II. Dél-Magyarországi Tetováló és Motorépítő Fesztivál II. Dél-Magyarországi Tetováló és Motorépítő Fesztivál