Városlista
2024. április 12, péntek - Gyula

Képek | Sport

Jótékonykodtak a kiskunfélegyházi triatlonosok

2020-05-26 16:37:09

A Magyar Futósport Egyesület a #maradjotthon kampány keretében otthon teljesíthető versenysorozatot szervezett az interneten. A verseny célja, hogy a négy fal fogságában is végezhető mozgásra inspirálja a résztvevőket.

A programban nagy örömmel vett részt 16 fővel a kiskunfélegyházi 3K Sportegyesület tagsága, gyermekek, fiatalok és felnőttek egyaránt.

Jótékonykodtak a kiskunfélegyházi triatlonosok
Jótékonykodtak a kiskunfélegyházi triatlonosok Jótékonykodtak a kiskunfélegyházi triatlonosok Jótékonykodtak a kiskunfélegyházi triatlonosok Jótékonykodtak a kiskunfélegyházi triatlonosok Jótékonykodtak a kiskunfélegyházi triatlonosok Jótékonykodtak a kiskunfélegyházi triatlonosok Jótékonykodtak a kiskunfélegyházi triatlonosok Jótékonykodtak a kiskunfélegyházi triatlonosok Jótékonykodtak a kiskunfélegyházi triatlonosok Jótékonykodtak a kiskunfélegyházi triatlonosok Jótékonykodtak a kiskunfélegyházi triatlonosok Jótékonykodtak a kiskunfélegyházi triatlonosok Jótékonykodtak a kiskunfélegyházi triatlonosok Jótékonykodtak a kiskunfélegyházi triatlonosok Jótékonykodtak a kiskunfélegyházi triatlonosok Jótékonykodtak a kiskunfélegyházi triatlonosok Jótékonykodtak a kiskunfélegyházi triatlonosok