Városlista
2023. június 5, hétfő - Fatime

Képek | Fesztivál

Kezdetét vette a XXIII. Libafesztivál Kiskunfélegyházán

2022-09-09 22:05:12

A jeles esemény ünnepélyes megnyitójára ma (szeptember 9-én) délután a Móra Ferenc Művelődési Központ aulájában került sor.
A megjelenteket Kovács-Csonka Szilvia a Móra Ferenc Művelődési Központ igazgatónője köszöntötte, majd átadta a szót Csányi József polgármesternek.

(Képek: Fábián Adrienn)

Kezdetét vette a XXIII. Libafesztivál Kiskunfélegyházán
Kezdetét vette a XXIII. Libafesztivál Kiskunfélegyházán Kezdetét vette a XXIII. Libafesztivál Kiskunfélegyházán Kezdetét vette a XXIII. Libafesztivál Kiskunfélegyházán Kezdetét vette a XXIII. Libafesztivál Kiskunfélegyházán Kezdetét vette a XXIII. Libafesztivál Kiskunfélegyházán Kezdetét vette a XXIII. Libafesztivál Kiskunfélegyházán Kezdetét vette a XXIII. Libafesztivál Kiskunfélegyházán Kezdetét vette a XXIII. Libafesztivál Kiskunfélegyházán Kezdetét vette a XXIII. Libafesztivál Kiskunfélegyházán Kezdetét vette a XXIII. Libafesztivál Kiskunfélegyházán Kezdetét vette a XXIII. Libafesztivál Kiskunfélegyházán Kezdetét vette a XXIII. Libafesztivál Kiskunfélegyházán Kezdetét vette a XXIII. Libafesztivál Kiskunfélegyházán Kezdetét vette a XXIII. Libafesztivál Kiskunfélegyházán Kezdetét vette a XXIII. Libafesztivál Kiskunfélegyházán Kezdetét vette a XXIII. Libafesztivál Kiskunfélegyházán Kezdetét vette a XXIII. Libafesztivál Kiskunfélegyházán Kezdetét vette a XXIII. Libafesztivál Kiskunfélegyházán Kezdetét vette a XXIII. Libafesztivál Kiskunfélegyházán Kezdetét vette a XXIII. Libafesztivál Kiskunfélegyházán Kezdetét vette a XXIII. Libafesztivál Kiskunfélegyházán Kezdetét vette a XXIII. Libafesztivál Kiskunfélegyházán Kezdetét vette a XXIII. Libafesztivál Kiskunfélegyházán Kezdetét vette a XXIII. Libafesztivál Kiskunfélegyházán