Városlista
2022. január 20, csütörtök - Sebestyén

Képek | Kultúra

Megkezdődött a Kurultaj Bugacon

2016-08-12 23:14:30

A Kurultaj- Magyar Törzsi Gyűlés a magyarság és egyben egész Európa legnagyobb hagyományőrző rendezvénye, melyet 2016. augusztus 12-14-ig rendeznek meg Bugacon. Több mint száz, Kárpát medencei magyar hagyományőrző és civil szervezet részvételével valósul meg.
Több száz lovas és több ezer gyalogos hagyományőrző ( főleg ősi hun, avar és magyar viseletben, páncélzatban) vesz részt benne aktívan.

Megkezdődött a Kurultaj Bugacon
Megkezdődött a Kurultaj Bugacon Megkezdődött a Kurultaj Bugacon Megkezdődött a Kurultaj Bugacon Megkezdődött a Kurultaj Bugacon Megkezdődött a Kurultaj Bugacon Megkezdődött a Kurultaj Bugacon Megkezdődött a Kurultaj Bugacon Megkezdődött a Kurultaj Bugacon Megkezdődött a Kurultaj Bugacon Megkezdődött a Kurultaj Bugacon Megkezdődött a Kurultaj Bugacon Megkezdődött a Kurultaj Bugacon Megkezdődött a Kurultaj Bugacon Megkezdődött a Kurultaj Bugacon Megkezdődött a Kurultaj Bugacon Megkezdődött a Kurultaj Bugacon Megkezdődött a Kurultaj Bugacon Megkezdődött a Kurultaj Bugacon Megkezdődött a Kurultaj Bugacon Megkezdődött a Kurultaj Bugacon Megkezdődött a Kurultaj Bugacon Megkezdődött a Kurultaj Bugacon Megkezdődött a Kurultaj Bugacon Megkezdődött a Kurultaj Bugacon