Városlista
2024. február 21, szerda - Eleonóra

Képek | Kiállítás

Mindent felvonultattak, ami egy esküvőhöz kell

2017-11-13 09:08:24

Immáron 8. alkalommal rendezte meg Csikósné Fehér Irén november 12-én az Esküvő Kiállítást, melynek a Móra Ferenc Művelődési Központ adott otthont.
Az egész napos rendezvényen az érdeklődők részletes tájékoztatást kaptak az esküvő szervezéséről, válogathattak a vőlegény, menyasszony, koszorúslány, „újasszony” és „újember” ruhák között. De kiválaszthatták a jegygyűrűket is, sőt a mennyasszonyi csokrokról, tortákról, süteményekről is informálódhattak.

Mindent felvonultattak, ami egy esküvőhöz kell
Mindent felvonultattak, ami egy esküvőhöz kell Mindent felvonultattak, ami egy esküvőhöz kell Mindent felvonultattak, ami egy esküvőhöz kell Mindent felvonultattak, ami egy esküvőhöz kell Mindent felvonultattak, ami egy esküvőhöz kell Mindent felvonultattak, ami egy esküvőhöz kell Mindent felvonultattak, ami egy esküvőhöz kell Mindent felvonultattak, ami egy esküvőhöz kell Mindent felvonultattak, ami egy esküvőhöz kell Mindent felvonultattak, ami egy esküvőhöz kell Mindent felvonultattak, ami egy esküvőhöz kell Mindent felvonultattak, ami egy esküvőhöz kell Mindent felvonultattak, ami egy esküvőhöz kell Mindent felvonultattak, ami egy esküvőhöz kell Mindent felvonultattak, ami egy esküvőhöz kell Mindent felvonultattak, ami egy esküvőhöz kell Mindent felvonultattak, ami egy esküvőhöz kell Mindent felvonultattak, ami egy esküvőhöz kell Mindent felvonultattak, ami egy esküvőhöz kell Mindent felvonultattak, ami egy esküvőhöz kell Mindent felvonultattak, ami egy esküvőhöz kell Mindent felvonultattak, ami egy esküvőhöz kell Mindent felvonultattak, ami egy esküvőhöz kell Mindent felvonultattak, ami egy esküvőhöz kell