Városlista
2022. október 1, szombat - Malvin

Képek | Közélet

Negyvenegy csapat nevezett a libafőzőversenyre

2022-09-10 18:02:31

Idén is nagy sikerrel zajlott a XXIII. Libafesztivál főzőversenye szeptember 10-én. Ezúttal a városi könyvtár mögötti parkoló adott otthont a népszerű eseménynek.
A reggel 8 órai megnyitót követően azonnal nekiláttak a csapatok az ételek elkészítésének. A nevezők három kategóriában indultak: pörkölt, leves-egytálétel és sült. A szakmai zsűrit Szőke András, Bede Róbert és Csányiné Papp Andrea alkotta.

(Képek: Fábián Adrienn)

Negyvenegy csapat nevezett a libafőzőversenyre
Negyvenegy csapat nevezett a libafőzőversenyre Negyvenegy csapat nevezett a libafőzőversenyre Negyvenegy csapat nevezett a libafőzőversenyre Negyvenegy csapat nevezett a libafőzőversenyre Negyvenegy csapat nevezett a libafőzőversenyre Negyvenegy csapat nevezett a libafőzőversenyre Negyvenegy csapat nevezett a libafőzőversenyre Negyvenegy csapat nevezett a libafőzőversenyre Negyvenegy csapat nevezett a libafőzőversenyre Negyvenegy csapat nevezett a libafőzőversenyre Negyvenegy csapat nevezett a libafőzőversenyre Negyvenegy csapat nevezett a libafőzőversenyre Negyvenegy csapat nevezett a libafőzőversenyre Negyvenegy csapat nevezett a libafőzőversenyre Negyvenegy csapat nevezett a libafőzőversenyre Negyvenegy csapat nevezett a libafőzőversenyre Negyvenegy csapat nevezett a libafőzőversenyre Negyvenegy csapat nevezett a libafőzőversenyre Negyvenegy csapat nevezett a libafőzőversenyre Negyvenegy csapat nevezett a libafőzőversenyre Negyvenegy csapat nevezett a libafőzőversenyre Negyvenegy csapat nevezett a libafőzőversenyre Negyvenegy csapat nevezett a libafőzőversenyre Negyvenegy csapat nevezett a libafőzőversenyre