Városlista
2023. március 22, szerda - Beáta, Izolda, Lea

Képek | Szórakozás

Nyári matiné a Darvas Iskolában

2015-07-15 10:10:16

Kellemes kikapcsolódást nyújt gyerekeknek-felnőtteknek egyaránt a Darvas Iskola udvarán ma (július 15-én) megrendezett szabadtéri program.
Németi Hajnalka szervezésének köszönhetően sok érdekes népi játékkal tölthetik el a délelőttöt az érdeklődők. Emellett arcfestés, kézműveskedés, aszfaltrajzverseny, csillámtetoválás és sportvetélkedők biztosítják az önfeledt kikapcsolódási lehetőséget.

Nyári matiné a Darvas Iskolában
Nyári matiné a Darvas Iskolában Nyári matiné a Darvas Iskolában Nyári matiné a Darvas Iskolában Nyári matiné a Darvas Iskolában Nyári matiné a Darvas Iskolában Nyári matiné a Darvas Iskolában Nyári matiné a Darvas Iskolában Nyári matiné a Darvas Iskolában Nyári matiné a Darvas Iskolában Nyári matiné a Darvas Iskolában Nyári matiné a Darvas Iskolában Nyári matiné a Darvas Iskolában Nyári matiné a Darvas Iskolában Nyári matiné a Darvas Iskolában Nyári matiné a Darvas Iskolában Nyári matiné a Darvas Iskolában Nyári matiné a Darvas Iskolában Nyári matiné a Darvas Iskolában Nyári matiné a Darvas Iskolában Nyári matiné a Darvas Iskolában Nyári matiné a Darvas Iskolában Nyári matiné a Darvas Iskolában Nyári matiné a Darvas Iskolában Nyári matiné a Darvas Iskolában