Városlista
2024. május 24, péntek - Eszter

Képek | Kiállítás

Ízelítő a modern művészetek világából

2016-01-09 07:38:06

Január 8-án (pénteken) Kis Judit különleges, 20. századi művészeti irányzatot képviselő kiállítása nyílt a Móra Ferenc Művelődési Központ aulájában.
Az Intermedia feladata a művészképzés kiterjesztése olyan műformák és művészeti technikák felé, melyek a 20. századi képzőművészetben jelentek meg először (fotó-kinetikus és elektronikus művészetek, multimédia, installációs-, environment és akcióművészet, új kommunikációs technikák, interdiszciplinaritás, képzőművészeti határterületek). Cél a művészet funkcióváltásának tudatosítása mellett felkészítés egy aktív, kreatív jelenlétre az információs társadalom kulturális szféráiban, s ezen túl a kognitív (megismerésre kész) művészi magatartás kutatása és támogatása.

Ízelítő a modern művészetek világából
Ízelítő a modern művészetek világából Ízelítő a modern művészetek világából Ízelítő a modern művészetek világából Ízelítő a modern művészetek világából Ízelítő a modern művészetek világából Ízelítő a modern művészetek világából Ízelítő a modern művészetek világából Ízelítő a modern művészetek világából Ízelítő a modern művészetek világából Ízelítő a modern művészetek világából Ízelítő a modern művészetek világából Ízelítő a modern művészetek világából Ízelítő a modern művészetek világából Ízelítő a modern művészetek világából Ízelítő a modern művészetek világából Ízelítő a modern művészetek világából Ízelítő a modern művészetek világából Ízelítő a modern művészetek világából Ízelítő a modern művészetek világából Ízelítő a modern művészetek világából Ízelítő a modern művészetek világából Ízelítő a modern művészetek világából Ízelítő a modern művészetek világából Ízelítő a modern művészetek világából