Városlista
2024. június 14, péntek - Vazul

Képek | Fesztivál

Tömegeket vonzott a Libafesztivál második napja is

2021-09-13 12:25:43

Óriási érdeklődés kísérte szeptember 11-én is a Libafesztivál kulturális-, sport-, gasztronómiai-, egészségügyi és különféle szórakoztató programjait.
A nagyszínpadon és a kisszínpadon is egymást követték az előadók, a Korona utcai klubház udvarban igazi gyermekkuckó alakult ki, ahol bábszínházi előadással kedveskedtek a legkisebbeknek. Nagy sikere volt a napos liba simogatónak is, ahol mindkét napon gyermekek sokasága dajkálhatta a pelyhes apróságokat. A felnőtteknek igazi hangulat-teremtő volt a VII. Kunsági Néptánc Találkozó, de a fesztiválhoz kapcsolódó főzőverseny látogatottsága is rekordot döntött.

(Képek: Fábián Adrienn)

Tömegeket vonzott a Libafesztivál második napja is
Tömegeket vonzott a Libafesztivál második napja is Tömegeket vonzott a Libafesztivál második napja is Tömegeket vonzott a Libafesztivál második napja is Tömegeket vonzott a Libafesztivál második napja is Tömegeket vonzott a Libafesztivál második napja is Tömegeket vonzott a Libafesztivál második napja is Tömegeket vonzott a Libafesztivál második napja is Tömegeket vonzott a Libafesztivál második napja is Tömegeket vonzott a Libafesztivál második napja is Tömegeket vonzott a Libafesztivál második napja is Tömegeket vonzott a Libafesztivál második napja is Tömegeket vonzott a Libafesztivál második napja is Tömegeket vonzott a Libafesztivál második napja is Tömegeket vonzott a Libafesztivál második napja is Tömegeket vonzott a Libafesztivál második napja is Tömegeket vonzott a Libafesztivál második napja is Tömegeket vonzott a Libafesztivál második napja is Tömegeket vonzott a Libafesztivál második napja is Tömegeket vonzott a Libafesztivál második napja is Tömegeket vonzott a Libafesztivál második napja is Tömegeket vonzott a Libafesztivál második napja is Tömegeket vonzott a Libafesztivál második napja is Tömegeket vonzott a Libafesztivál második napja is Tömegeket vonzott a Libafesztivál második napja is