Városlista
2023. március 25, szombat - Irén, Írisz, Lúcia

Képek | Sport

Záporoztak a nyilak a KÉSZ Arénában

2016-03-02 09:41:31

Február 28.-án a KÉSZ Sportarénában rendezte meg 30. jubileumi versenyét a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző Egyesület.
Nagy előkészületek, sok-sok munka előzte meg a versenyt, ami a megszokott ünnepi hangulatban kezdődött. A Himnuszok eléneklése után Dongó Anita emlékiratának felolvasása, majd Csányi József szavalata következett.
A verseny megnyitását immáron 29. alkalommal vállalta magára Kapus Krisztián városunk egykori polgármestere.
A kiírásnak megfelelően pontosan 10 órakor elkezdődött a versengés. 25 pályán elhelyezett 2D, 3D és egyéni célokon kellett bizonyítani ki a korosztálya és íjtípusa szerint kategorizálva a legjobb.

Záporoztak a nyilak a KÉSZ Arénában
Záporoztak a nyilak a KÉSZ Arénában Záporoztak a nyilak a KÉSZ Arénában Záporoztak a nyilak a KÉSZ Arénában Záporoztak a nyilak a KÉSZ Arénában Záporoztak a nyilak a KÉSZ Arénában Záporoztak a nyilak a KÉSZ Arénában Záporoztak a nyilak a KÉSZ Arénában Záporoztak a nyilak a KÉSZ Arénában Záporoztak a nyilak a KÉSZ Arénában Záporoztak a nyilak a KÉSZ Arénában Záporoztak a nyilak a KÉSZ Arénában Záporoztak a nyilak a KÉSZ Arénában Záporoztak a nyilak a KÉSZ Arénában Záporoztak a nyilak a KÉSZ Arénában Záporoztak a nyilak a KÉSZ Arénában Záporoztak a nyilak a KÉSZ Arénában Záporoztak a nyilak a KÉSZ Arénában Záporoztak a nyilak a KÉSZ Arénában Záporoztak a nyilak a KÉSZ Arénában Záporoztak a nyilak a KÉSZ Arénában Záporoztak a nyilak a KÉSZ Arénában Záporoztak a nyilak a KÉSZ Arénában Záporoztak a nyilak a KÉSZ Arénában Záporoztak a nyilak a KÉSZ Arénában