Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Július 09. 09:34, kedd | Helyi
Forrás: Félegyházi Közlöny

A városházán járt a legszebb birkózólány

A városházán járt a legszebb birkózólány

Egy csokor virággal köszöntötte július 8-án Vidéki Nikolettet, a Kiskunfélegyházi Vasas háromszoros országos bajnokát, a sportág legszebbjének választott lányt Kapus Krisztián polgármester

Egy csokor virággal köszöntötte ma (július 8-án) Vidéki Nikolettet, a Kiskunfélegyházi Vasas háromszoros országos bajnokát, a sportág legszebbjének választott lányt Kapus Krisztián polgármester, dr. Endre Szabolcs jegyző és dr. Lajkó Norbert aljegyző a Városházán.

Néhány nappal ezelőtt zárult le a Magyar Birkózás Facebook-csoport nagyszerű szavazós játéka, amely azt volt hivatott eldönteni, hogy ki a sportág legszebb lánya 2013-ban. Az oldalnak több mint félmillió látogatója volt. A győztes, Vidéki Nikolett a verseny során 6239 lájkot kapott. A verseny világossá tette, hogy a birkózólányok nőiességét és szépségét nem kezdi ki a sportág. Mi több, a testsúly folyamatos kontrollja miatt olyan arányos alkatot hoz létre, mint Nikolett esetében (167 cm/44 kg). Nikolett, a Kiskunfélegyházi Vasas TK versenyzője három országos bajnoki cím birtokosa, de szőnyegre léphetett kadet világ- és Európa-bajnokságon is. Miss Birkózás „civilben” a kiskunfélegyházi Móra Ferenc Gimnázium 11. évfolyamos tanulója, hat éve birkózik, és 11 éve atletizál is, ugyancsak országos szinten. A rendőrtiszti főiskolán szeretne továbbtanulni, de még azon is gondolkodik, hogy hivatásos katona legyen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.

2024. Április 26. 20:05, péntek | Helyi

Természettudományos siker

A Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola az idén is meghirdette a \"Kistérségi természetismereti versenyt\"

2024. Április 26. 19:04, péntek | Helyi

Ajándékban részesültek városunk középiskoláinak végzősei

Kiskunfélegyháza 250. évfordulójára készült jubileumi könyv egy-egy példányával jutalmazta városunk végzős középiskolásait Csányi József polgármester.

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.