Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. December 23. 14:59, hétfő | Helyi
Forrás: Félegyházi Hírek

Átadták a megújult Idősek Klubját

Átadták a megújult Idősek Klubját

Elkészült a Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézmény Tóth Kálmán utcai ingatlanának rekonstrukciója.

Elkészült a Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézmény Tóth Kálmán utcai ingatlanának rekonstrukciója. Az épület hivatalos átadására ma (december 23-án) került sor. A nemzeti színű szalagot Kapus Krisztián polgármester és Gálig Erzsébet intézményvezető vágta át. A műsorban közreműködtek a művészeti iskola tanárai, Kiss Ákos Jenő, Kovács Csonka Szilvia, az Idősek Klubjának gondozottjai.

Mint ismeretes 49.850.760 forint támogatást nyert az önkormányzat a Dél-Alföldi Operatív Program „Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézmény szociális alapszolgáltatásainak infrastrukturális fejlesztése” DAOP 4.1.3/A-11-2012-0018 jelű pályázatán. A pénzt a Tóth K. u. 10 /A. sz. alatti telephely épületfelújítására, a teljes homlokzati felület hőszigetelésére, a nyílászárók cseréjére, a teljes vízellátási rendszer megújítására, a fűtési rendszer korszerűsítésére költötték. A fűtés gazdaságosabbá tétele érdekében napkollektorok kerültek beépítésre.
Az épület felújításán és a szakmai munkát elősegítő eszközök beszerzésén túl a sikeres pályázat lehetőséget biztosított két gépkocsi, valamint mobil informatikai eszközök beszerzésére is, melyek a gondozónők szakmai munkáját segítik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.

2024. Május 03. 13:11, péntek | Helyi

Az erőszak nem megoldás

Vascsővel ment behajtani a tartozást egy 30 éves kiskunfélegyházi férfi.

2024. Május 03. 12:11, péntek | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Már ki sem kell lépni a városból, hogy remek közösségi programokkal, koncertekkel gazdagodjanak a félegyháziak és az ide látogató közönség.

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.