Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2015. November 21. 16:40, szombat | Helyi
Forrás: police.hu

Bántalmazás Kiskunfélegyházán

Bántalmazás Kiskunfélegyházán

A nyomozók azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves kiskunfélegyházi férfit.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság nyomozást indított testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Az elsődleges adatok alapján 2015. november 19-én 23 óra körüli időben a Kiskunfélegyháza, Szegedi úton – minden előzmény nélkül – szóváltás alakult ki a sértett és egy három fős társaság egyik tagja között. Az ismeretlen férfi a vita hevében többször megütötte és megrúgta a sértettet, aki a bántalmazás következtében az elsődleges orvosi vélemény alapján életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A helyi rendőrök a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya munkatársaival együttműködve azonosították a feltételezett elkövetőt, akit 2015. november 21-én 10 óra 25 perckor Kiskunfélegyházán elfogtak.

A nyomozók T. Jánost testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki.

Vele szemben a további eljárást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok

2024. Április 30. 09:08, kedd | Helyi

Forgalmirend-változás a Zöld Nap alatt

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy május 2-án, csütörtökön 08:00-11:00-ig a Zöldnap nap miatt az alábbi forgalmirend változásra számíthatnak: