Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Április 17. 11:14, csütörtök | Helyi
Forrás: Félegyházi Hírek

Járdafelújítási program indulhat tavasszal Kiskunfélegyházán

Járdafelújítási program indulhat tavasszal Kiskunfélegyházán

Az idei esztendőben mintegy 2,2 kilométer járda újulhat meg városunkban.

Az idei esztendőben mintegy 2,2 kilométer járda újulhat meg városunkban. Kiskunfélegyháza polgármestere, Kapus Krisztián kezdeményezi, hogy a 2014-es költségvetésben erre a célra 5 millió forintot különítsen el az önkormányzat, amely a beruházások egyharmadát biztosítja. Amennyiben a testület támogatja, akkor a támogatási igényt a polgármesteri hivatal városüzemeltetési osztályára lehet benyújtani. A felújítási igényhez hivatalos árajánlatot kell mellékelni. A jogosságot a helyszínen bírálják el az illetékesek, a befejezés után pedig meggyőződnek a munka elvégzéséről. A számlát két részre (1/3 önkormányzat,2/3 a kivitelező felé) kell bontani, e nélkül ugyanis nem kaphatja meg a 30 százalékos támogatást az igénylő. Ez által a 2200 méternyi megújult járdaszakasszal a város élhetőbbé, biztonságosabban közlekedhetőbbé, rendezettebbé válik – tájékoztatta lapunkat Kapus Krisztián polgármester

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.

2024. Május 03. 13:11, péntek | Helyi

Az erőszak nem megoldás

Vascsővel ment behajtani a tartozást egy 30 éves kiskunfélegyházi férfi.

2024. Május 03. 12:11, péntek | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Már ki sem kell lépni a városból, hogy remek közösségi programokkal, koncertekkel gazdagodjanak a félegyháziak és az ide látogató közönség.