Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2015. Július 01. 18:24, szerda | Helyi
Forrás: Adrienn

Kánikulában is szorgoskodnak a Tupperware Főzőklubban

Kánikulában is szorgoskodnak a Tupperware Főzőklubban

Tombol a nyár, aki csak teheti a strandon vagy tengerparton hűti magát és piheni ki az egész évi hajtást. A Tupperware Főzőklubban viszont ilyenkor is töretlen a lelkesedés.

Tombol a nyár, aki csak teheti a strandon vagy tengerparton hűti magát és piheni ki az egész évi hajtást. A Tupperware Főzőklubban viszont ilyenkor is töretlen a lelkesedés. Fenséges könnyű falatok készültek el a mai (július 1.) rendezvényen is!

Igaz, nem a teljes létszámban, de változatlanul vidám hangulatban telt a mai főzőklub. A nyári zöldségek széles skálája szolgált alapanyagul az ételek elkészítésénél, de az édesszájú ínyencek sem maradtak kóstoló és recept nélkül.

Mai menü:

  • Dubari szelet (csirkemell + karfiol + bezsamel mártás) - Ultra Pro sütőtálcán elkészítve
  • Mozarellás karfiol - Szilikon Hercegnőben készítve
  • Lekváros párna túrós tésztából - Szilikon sütőlapon sütve és Töltike Trióval szaggatott tésztával
  • Friss zöldsaláta kétféle öntettel (tonhalas, joghurtos, kapribogyós öntet és fokhagymás, mentás, joghurtos öntet közül lehetett választani). A Konyhaművész szeletelővel bármilyen idény zöldség tökéletesen felaprítható a salátához.

A Tupperware Főzőklub minden hónap első szerdáján a Móra Ferenc Művelődési Központ emeleti klubszobájában kerül megrendezésre. Bárkit szívesen látnak a klubfoglalkozáson. Nem csak egyszerű és finom receptekkel gazdagodnak az érdeklődők egy-egy ilyen alkalommal, hanem a Tupperware edények és eszközök használatába is betekintést nyerhetnek. Itt jegyezném meg, hogy nem edénybemutatóról van szó, hanem egy kifejezetten baráti összejövetelről, ahol a résztvevők megosztják egymással tapasztalataikat, receptjeiket és egy kellemes délutánt eltöltenek úgy, hogy még hasznos információkat is szereznek. A főzőklub vezetője Drozdikné Jutka és természetesen a tősgyökeres tagok is szeretettel várnak minden érdeklődőt.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:25, kedd | Helyi

Növényvédelmi permetezés

2024. Április 23. 10:37, kedd | Helyi

Vonat és autó karambolozott Kiskunfélegyháza külterületén

A Csongrádi úti tanyák megállóhely közelében történt a baleset.

2024. Április 22. 14:46, hétfő | Helyi

Ma van a Föld Napja

2024-ben újra fókuszban a műanyagok a 34. magyar és az 54. világméretű Föld napján.

2024. Április 22. 14:17, hétfő | Helyi

Sokat árthat a jószándék is!

Ne vigyék haza a madárfiókákat és más állatkölyköket, őzgidákat, nyúl-, nyest- és mókuskölyköket, vadmalacokat! - kéri a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).