Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2014. Október 23. 07:19, csütörtök | Helyi
Forrás: BKMRF

Lezárt akta: Elvitte, összetörte, hátrahagyta

Lezárt akta: Elvitte, összetörte, hátrahagyta

Jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya ismeretlen tettes ellen.

A tulajdonos tett bejelentést június 14-én 8 órakor a rendőrségre arról, hogy a tiszaalpári otthona előtt, előző este leparkolt személygépkocsija eltűnt. A rendőrök másfél órán belül megtalálták a keresett autót Tiszaalpáron, a Könyves Kálmán téren, összetört állapotban. A nyomozók a helyi körzeti megbízottak segítségével július 1-jén 12 órakor beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Pétert. A 21 éves tiszaalpári férfi - aki sohasem rendelkezett vezetői engedéllyel - gyanúsítotti kihallgatásakor beismerte tettét. Elmondta, hogy csak használatra vette birtokba a sértett engedélye nélkül a gépjárművet, amelyet egy csavarhúzó segítségével nyitott ki. A fiatalembert őrizetbe vették a rendőrök és kezdeményezték előzetes letartóztatását, melyet az illetékes járásbíróság elrendelt. A rendőrség a nyomozást október 20-án befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldi meg a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok

2024. Április 30. 09:08, kedd | Helyi

Forgalmirend-változás a Zöld Nap alatt

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy május 2-án, csütörtökön 08:00-11:00-ig a Zöldnap nap miatt az alábbi forgalmirend változásra számíthatnak: