Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2023. Január 04. 11:54, szerda | Helyi
Forrás: hirado.hu

Milliárdos a nyeremény az ötös- és a hatoslottón is

Milliárdos a nyeremény az ötös- és a hatoslottón is

A hatoslottón egymilliárdot meghaladó, az ötöslottón pedig majdnem kétmilliárd forintos főnyeremény várja a játékosokat – közölte a Szerencsejáték Zrt. szerdán az MTI-vel.

Azt írták, hogy január elsején sem az ötös-, sem pedig a hatoslottón nem született telitalálat, így az előbbin 1,85 milliárd várja a játékosokat, az utóbbin pedig 1,116 milliárd találhat gazdára.

A nyeremények mindkét lottón már tíz hete halmozódnak.

Jelezték: ha a halmozódás kezdő időpontjától számított egy éven belül tartott utolsó sorsoláson sincs nyertes az adott nyerőosztályban, akkor a halmozódás véget ér. A Szerencsejáték Zrt. ekkor a halmozott összeget még ugyanezen a sorsoláson a nyertest tartalmazó nyerőosztályok nyereményalap-hányadának megemelésére fordítja. Ez eddig még soha nem történt meg.

Ha lesz telitalálat, akkor a nyertesnek 90 nap áll rendelkezésére, hogy jelentkezzen nyereményéért, mégpedig az úgynevezett nagynyertes-vonalon, amely a www.szerencsejatek.hu oldalon és az értékesítőhelyeken is megtalálható.

Fontosnak nevezték, hogy a nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben banki átutalással történik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.

2024. Április 26. 20:05, péntek | Helyi

Természettudományos siker

A Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola az idén is meghirdette a \"Kistérségi természetismereti versenyt\"

2024. Április 26. 19:04, péntek | Helyi

Ajándékban részesültek városunk középiskoláinak végzősei

Kiskunfélegyháza 250. évfordulójára készült jubileumi könyv egy-egy példányával jutalmazta városunk végzős középiskolásait Csányi József polgármester.

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.