Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2018. December 10. 18:52, hétfő | Helyi
Forrás: BAON

Ötödik helyen végeztek az országos döntőben

Ötödik helyen végeztek az országos döntőben

A diák birkózó csapat kiválóan helyt állt a hétvégén Miskolcon megrendezett országos döntőben, ahol két győzelemmel és két vereséggel az ötödik helyet sikerült megszerezniük.

A csapat tagjai:
Bene Ivett, Kiss Henrietta, Páli Éva, Tapodi Zsófia, Bárány-Almási Tamás, Bátyai Dorián, Borto Dominik, Czakó Zoltán, Karádi Roland, Makra Benjámin, Makra Levente, Páli Gergő.

Egy másik csoport Bócsán lépett szőnyegre, a Mikulás Kupán és szép egyéni eredmények születtek. Első helyezett lett: Hideg Zita a fiúk között és Tapodi Norbert. Második helyen végzett: Bene Róbert, Csillag Zalán, Hideg Balázs, Nagy Hunor, Nagy Máté és Rácz Illés. Bronzérmes lett: Bárány-Almási Bianka, Borto Dániel és Galló-Szabó Milán.

Edzők: Ván Jenő, Szabó József és Kelemen András.

(Forrás: BAON)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok