Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2014. Április 08. 14:41, kedd | Helyi
Forrás: Félegyházi Hírek

Szakmai nap a Móra Ferenc Gimnáziumban

Szakmai nap a Móra Ferenc Gimnáziumban

Szakmai bemutató nap kezdődött ma (április 8-án) a „Természettudományos oktatás módszertanának és eszközrendszerének megújítása” című program keretében a Móra Ferenc Gimnázium laboratóriumában.

Szakmai bemutató nap kezdődött ma (április 8-án) a „Természettudományos oktatás módszertanának és eszközrendszerének megújítása” című program keretében a Móra Ferenc Gimnázium laboratóriumában. A rendezvényt Mayer Tamásné, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Kiskunfélegyházi Tankerületének vezetője és Rosta Ferenc, az intézmény igazgatója nyitotta meg.

Elsőként Dr. Róka András, az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Természettudományi Kar, Kémiai Intézet, Fizikai Kémiai Tanszékének docense tartott előadást „Az elektronok színháza” címmel. Délután a természettudományos laboratóriumot, és a laboratóriumban végzett munkát mutatja be a résztvevőknek Szeleczki Attiláné, a kalocsai Szent István Gimnázium természettudományos laboratóriumának vezetője, Berger József, a hódmezővásárhelyi Németh László Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda természettudományos laboratóriumának vezetője és Zajacz Lajos, a kiskunfélegyházi Móra Ferenc Gimnázium természettudományos laboratóriumának vezetője.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok

2024. Április 30. 09:08, kedd | Helyi

Forgalmirend-változás a Zöld Nap alatt

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy május 2-án, csütörtökön 08:00-11:00-ig a Zöldnap nap miatt az alábbi forgalmirend változásra számíthatnak:

2024. Április 30. 09:03, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok: