Városlista
2024. június 14, péntek - Vazul

Képek | Sport

„ Hadak útján „ a Koppányok, Töretlenül a Hagyományőrzés Útján

2022-05-02 13:16:17

2022. március 19-én a Történelmi Hadi Akadémia meghívására Dinnyés Gyula és Kis Mónika részt vettek a Katonai Hagyományőrző Konferencián, Visegrádon.

A színvonalas rendezvényen előadást tartottak hazánk jeles hagyományőrzői, és kutatói, többek között Dr. Horváth-Lugossy Gábor a Magyarságkutató Intézet főigazgatója, Zsolnai Gábor a Történelmi Hadi Akadémia vezetője, Lucza Gyula építész, Dr. Baczoni Tamás a katonai viseletek kutatója.
Az előadások után kerekasztal beszélgetés formájában lehetőség nyílt a hadi hagyományőrzéssel és történeti ismeretekkel kapcsolatos tudásanyagok és tapasztalatok cseréjére.

„ Hadak útján „ a Koppányok, Töretlenül a Hagyományőrzés Útján
„ Hadak útján „ a Koppányok, Töretlenül a Hagyományőrzés Útján „ Hadak útján „ a Koppányok, Töretlenül a Hagyományőrzés Útján „ Hadak útján „ a Koppányok, Töretlenül a Hagyományőrzés Útján „ Hadak útján „ a Koppányok, Töretlenül a Hagyományőrzés Útján „ Hadak útján „ a Koppányok, Töretlenül a Hagyományőrzés Útján „ Hadak útján „ a Koppányok, Töretlenül a Hagyományőrzés Útján „ Hadak útján „ a Koppányok, Töretlenül a Hagyományőrzés Útján „ Hadak útján „ a Koppányok, Töretlenül a Hagyományőrzés Útján „ Hadak útján „ a Koppányok, Töretlenül a Hagyományőrzés Útján „ Hadak útján „ a Koppányok, Töretlenül a Hagyományőrzés Útján „ Hadak útján „ a Koppányok, Töretlenül a Hagyományőrzés Útján „ Hadak útján „ a Koppányok, Töretlenül a Hagyományőrzés Útján „ Hadak útján „ a Koppányok, Töretlenül a Hagyományőrzés Útján „ Hadak útján „ a Koppányok, Töretlenül a Hagyományőrzés Útján „ Hadak útján „ a Koppányok, Töretlenül a Hagyományőrzés Útján „ Hadak útján „ a Koppányok, Töretlenül a Hagyományőrzés Útján „ Hadak útján „ a Koppányok, Töretlenül a Hagyományőrzés Útján „ Hadak útján „ a Koppányok, Töretlenül a Hagyományőrzés Útján „ Hadak útján „ a Koppányok, Töretlenül a Hagyományőrzés Útján „ Hadak útján „ a Koppányok, Töretlenül a Hagyományőrzés Útján „ Hadak útján „ a Koppányok, Töretlenül a Hagyományőrzés Útján „ Hadak útján „ a Koppányok, Töretlenül a Hagyományőrzés Útján „ Hadak útján „ a Koppányok, Töretlenül a Hagyományőrzés Útján „ Hadak útján „ a Koppányok, Töretlenül a Hagyományőrzés Útján