Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2024. Március 19. 08:12, kedd | Helyi
Forrás: batthyanysuli.hu

Kockabarátok

Kockabarátok

„Kockabarátok” címmel legokiállítás nyílt hétvégén, Kecskeméten. Ezen a héten kicsiket és nagyokat is várnak a LEGO élmények világába.

Képzelet vagy valóság? Itt mindkettőt megkapod, illetve megvalósíthatod. Legyél része a LEGO Mátrixnak!

A Mátrix Suli 3 fajta játszóházzal, 10 fajta aktivitással, több mint 40 témájú terepasztallal várja az érdeklődőket 750 m2-en. Itt minden korosztály megtalálhatja a neki kedves témákat és érdekes aktivitásokat. A micro építményektől a 4 méteres csatahajókig minden méretben találkozhatnak LEGO alkotásokkal.

A Kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola 4. z osztályosa, Krémer Máté „Városi majális” művével a kecskeméti építőpályázat egyik nyertese lett.

Forrás: Krémerné Mácsai Ágnes, batthyanysuli.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 19:42, péntek | Helyi

A digitális dzsungelben is van létjogosultsága a grafikáknak

A Holló László Képzőművész Kör Grafikai Szakkörének kiállítása nyitotta meg a Városalapítók hete programsorozatát május 17-én (pénteken) az Ágyú Kézműves Sörgaléria és Gasztroműhelyben.

2024. Május 17. 10:17, péntek | Helyi

Erőszakkal akarta rávenni

Vádemelést javasolnak azzal az idős férfival szemben a kiskunfélegyházi rendőrök, aki az utcán kezdte ütlegelni korábbi élettársát azért, hogy rábírja a visszaköltözésre.

2024. Május 17. 09:48, péntek | Helyi

MME: nem kell félni az ártalmatlan tőrösdarazsaktól

Májustól lehet számítani a termetes tőrösdarazsak feltűnésére, de ezek a rovarok az emberekre, a háziállatokra nem veszélyesek - figyelmeztet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesült (MME)

2024. Május 17. 09:46, péntek | Helyi

A MÁV kérése - Ha pünkösdkör utazik, váltsa meg már most vonatjegyét!

Május 19-én, vasárnap az ünnepnapi, 20-án a vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok, 21-én pedig már a megszokott munkanapi menetrend érvényes.