Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2024. Március 11. 16:42, hétfő | Helyi
Forrás: Szerk.

Szép eredmények a válogatóversenyeken

Szép eredmények a válogatóversenyeken

Négy fiatal tehetség harcolta ki a válogatott kerettagságot és nyílhat lehetőségük a görögországi Loutrakiban rendezendő Serdülő Európa-bajnokságon való részvételre – mondta el lapunknak Szabó József edző.

A Vasas Birkózó Szakosztálya rendezte az idei év második serdülő válogatóversenyét szabadfogásban és a nőknek, ahol a magyarokon kívül lengyel, moldáv, román, ukrán, szlovák versenyzők erősítették a mezőnyt.

A női mezőnyben, a 36 kg-osok között Barabás-Ágoston Anna az első helyen végzett, a 66 kg-os Bárány-Almási Bianka pedig harmadik lett.

A 44 kg-os fiúk között Fülöp Kristóf második, az 52 kg-os Hideg Balázs és a 75 kg-os Tapodi Norbert pedig harmadik lett. Moldován Vencel az ötödik helyen végzett.

Anna, Kristóf és Vencel a korondi testvércsapatban jutott ilyen magas szintre.

Csapatban a félegyházi–korondi vegyes csapat is felállhatott a dobogó harmadik fokára, csak a moldáv válogatott és a kolozsváriak tudták megelőzni őket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 10:58, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

Pünkösdvasárnap, a Szentlélek kiáradásának főünnepe – 2024. május 19.

2024. Május 17. 19:42, péntek | Helyi

A digitális dzsungelben is van létjogosultsága a grafikáknak

A Holló László Képzőművész Kör Grafikai Szakkörének kiállítása nyitotta meg a Városalapítók hete programsorozatát május 17-én (pénteken) az Ágyú Kézműves Sörgaléria és Gasztroműhelyben.

2024. Május 17. 10:17, péntek | Helyi

Erőszakkal akarta rávenni

Vádemelést javasolnak azzal az idős férfival szemben a kiskunfélegyházi rendőrök, aki az utcán kezdte ütlegelni korábbi élettársát azért, hogy rábírja a visszaköltözésre.

2024. Május 17. 09:48, péntek | Helyi

MME: nem kell félni az ártalmatlan tőrösdarazsaktól

Májustól lehet számítani a termetes tőrösdarazsak feltűnésére, de ezek a rovarok az emberekre, a háziállatokra nem veszélyesek - figyelmeztet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesült (MME)