Hírek
2019. Szeptember 29. 12:46, vasárnap | Helyi
A látásnak és a szaglásnak is fontos szerepe van az ízérzékelésben
Édes, sós, keserű, savanyú. A jól ismert alapízek, melyek bővülhetnek, ugyanis a szakértők újabb és újabb ízek létezését bizonyítják.
2017. November 01. 05:00, szerda | Bulvár
Azonosítottak egy új ízt
Egy lehetséges hetedik ízt, a szénhidrátét azonosítottak ausztrál kutatók, akik azt próbálják feltárni, miként kapcsolódik ez az íz a keményítőben gazdag ételek fogyasztásához.
2015. Február 28. 11:00, szombat | Bulvár
Itt a citrusos illatú és ízű tojás!
Semmilyen mesterséges anyagot nem adnak hozzá, már eleve így jön ki a tyúkból.
2014. Október 19. 11:00, vasárnap | Belföld
Verseny az ízletes magyar péksüteményekért
Immár tizenharmadik alkalommal rendezték meg a Pesti Barnabás Élelmiszeripari Szakképző Iskolában a Pék Hagyományőrző Versenyt.
2014. Március 29. 08:00, szombat | Helyi
Befolyásolja az ízt az evőeszköz
Joghurtra éhes? Akkor a legjobb, ha fehér kanalat keres hozzá, ugyanis ilyen színű kanállal finomabbnak fogja majd találni.
2014. Március 22. 11:00, szombat | Helyi
Tényleg édes a bosszú?
Ma már azt is pontosan tudjuk, hogy mi történik az agyunkban, mikor bosszút forralunk.